Endelig har Etnisk Musikklubb fått nettbutikk!

Vi åpner en ny hjemmeside, samt nettbutikk i en testversjon

Vi har strevd lenge med å etablere nettbutikk. Nå er den her i en testversjon. Den gjøre det lettere for folk å få oversikt over hva vi tilbyr. CD'ene er grovsortert under profiler og videre under verdensdeler og land.

I tillegg er det frisøk på all tekst, slik at artister og titler kan søkes på. Et hundretalls tittler ligger inne nå og vi jobber systemastisk med å legge inn alt vi kan tilby. Enkelte titler slettes fra plateselskapet slik at ikke alle CD'er vi i årenes løp har solgt gjennom Etnisk Musikklubb vil ligge i nettbutikken.

Vi kjører i denne testversjonen uten logginn og passord. Om du velger faktura med giro som betalingsform vil systemet kjenne deg igjen på navn, adresse, telefonnummer og epost og vil da legge din bestilling i ditt eksisterende kundekort hos Etnisk Musikklubb. Dette sjekker vi også manuelt før vi fakturerer bestillingen. Om du som medlem velger faktura med kid som betalingsform vil vi også sørge for at du får dine rabatter.

Betalingsformen er faktura med kid innen Norge, samt svensk og dansk bankgiro. Ved å velge dette kan alle medlemsrabatter ivaretas manuelt av oss når vi får bestillingen.

Både norske og utenlanske kunder kan betale med  kredittkort gjennom Nettaksept, en sikker betalingsløsning for internett. Om du velger å betale med kort fanges det ikke opp at du er medlem. Den eneste rabatten som da gis er portorabatt, siden kun en lav porto/eksp. på kr 30 er lagt inn. Kjøper du mye og flere enn tre CD'er kan dette likevel bli en gunstig portorabatt.

 

Etnisk Musikklubb ASPhone no.: +47 32 73 56 60